SÖNDAG, SEPTEMBER 29, 2013
Dagens löp
Faktiskt en tredje löprunda den här veckan! Därmed dubblerat årets antal löprundor. Det är Lidingöloppshelg men det är jag långt ifrån. Det är väl inte så nyttigt att redan idag springa 10km som jag gjorde, men kände lusten att komma ut på skogsvägar när det nu är helg och chans att komma ut i dagsljus. Tyvärr en hel del asfalt också. Orkmässigt inget problem, tog det lugnt i 6mintempo. Försökte strecha bra efteråt inkl tåhävningar. Igår var det cykelrunda till Cykloteket, totalt 3 mil. Oavsett fortsättning var det härligt att ha fått en sådan motionsvecka den här veckan!

Tingeling

Etiketter: jogging, löpning

posted by Henrik Hemrin @ 21:12 


TORSDAG, SEPTEMBER 26, 2013
Dagens löp
En andra löpning den här veckan! Det har inte hänt i mannaminne! Visst fick jag ont i hälen efter måndagens löpning, men inte så farligt. Så jag vågade mig på en runda idag igen. Samma femkilometare. Fokuserade mindre på att tänka på att löpa med kort mjukt steg, men höll nog ändå ett steg som inte belastade för hårt. Roligt!

Tingeling

Etiketter: jogging, löpning

posted by Henrik Hemrin @ 20:41 


MÅNDAG, SEPTEMBER 23, 2013
Dagens löp
Så var det dags för en försiktig löpning igen, 5km. Årets tredje löprunda tror jag. Kändes bra under löpningen, men får nog ont i hälen imorgon igen. I fredags kväll hade jag ont i hälen bara av att ha skor på mig i flera timmar. Roligt att springa i alla fall!

Tingeling

Etiketter: jogging, löpning

posted by Henrik Hemrin @ 20:42 0 comments

- on the web since 1998!

Human beings are very much the same, all over the world. Individuals are different. Advocate of human rights and real democracy for everyone.

© Copyright Henrik Hemrin

RSS feeds: Kunskap - Knowledge Ι Wisdom - Vishet Ι Walking to Linux Ι Mastodon

Contact and follow: Mail Ι Mastodon Ι Pixelfed Ι LinkedIn

Integritet - Privacy
Sitemap