SÖNDAG, AUGUSTI 18, 2013
Dagens löp
Så provade jag en andra löprunda för året, den klassiska femkilometersrundan runt Vattenverket i lugnt mak. 26:30. Det funkar rätt bra med det lilla såret. Och jag försökte springa med lätta steg för att minimera påverkan på hälen. Men inte kan jag springa på tårna inte! Inga problem att lunka på i fem km konditionsmässigt i alla fall. Körde tåhävningar och vanlig streching efteråt. Ska ta lite med massagebollen också senare. Extremt fuktigt väder, otroligt blöt av denna runda. Nöjd och glad!

Tingeling

Etiketter: jogging, löpning, rehab

posted by Henrik Hemrin @ 20:27 


FREDAG, AUGUSTI 02, 2013
Dagens löp
Idag kunde jag inte hålla mig längre. Pustade ut på balkongen efter en cykelrunda med bland annat kaffe och Runners world. Svettig och i stort klädd för löpning, bara att byta cykelbyxorna till löparbyxor och sätta på löparskor. Jag började med att promenera en bra bit på en av mina milarundor. Sedan började jag springa, långsamt och med små steg och fortsatte i ca 50 minuter tills jag var hemma. För lång löpning förstås men å andra sidan väldigt försiktigt. Jag vet inte om det skadar, det är fortfarande tvåfalt problem med högerfoten - ömt och värkande hälsenefäste samt ett litet bensårsaktigt problem. Roligt var det i alla fall och jag vill springa igen, helst utan smärta. Hoppas dagens övning inte förvärrar. Jag gör en del fotövningar och cyklar som motion.

Tingeling

Etiketter: löpning, rehab

posted by Henrik Hemrin @ 22:34

- on the web since 1998!

Human beings are very much the same, all over the world. Individuals are different. Advocate of human rights and real democracy for everyone.

© Copyright Henrik Hemrin

RSS feeds: Kunskap - Knowledge Ι Wisdom - Vishet Ι Walking to Linux Ι Mastodon

Contact and follow: Mail Ι Mastodon Ι Pixelfed Ι LinkedIn

Integritet - Privacy
Sitemap