TORSDAG, OKTOBER 24, 2013
Dagens löp
Jag har haft ett litet uppehåll på grund av ryggont. Känner mig fortfarande inte helt bra i ryggen men tyckte tillräckligt bra för att prova. Ryggen känns rätt ok efter femkilometersrundan. Men det kändes en hel del i högerhälen och lite i vänstern. Andra rundan med nya skorna. Och hösten är här så vardagslöpning betyder mörkerlöpning.

Tingeling

Etiketter: jogging, löpning

posted by Henrik Hemrin @ 20:14 


ONSDAG, OKTOBER 16, 2013
Dagens löp
Nya skor idag, Sauconi Omni 12. Ganska lika mina föregående. Löpningen grumlades av ont i ryggen så det var inget skönt att springa.

Tingeling

Etiketter: jogging, löpning

posted by Henrik Hemrin @ 20:29 


SÖNDAG, OKTOBER 13, 2013
Dagens löp
Fantastiskt vackert höstväder idag!

Jag begav mig ut på en 10km-runda, asfalt och grusade skogsvägar med lite lera. Jag hade ont i hälen redan innan av att ha haft skor länge igår. Så det gjorde lite ont att springa. Och ont nu någon timme efteråt, molvärker lite lätt. Jag hoppas det är bra i övermorgon igen, någorlunda bra i alla fall. Blev också trött av löpandet, konditionen är inte vad den ibland har varit. Men fint att jag kan springa såpass långt!

Tingeling

Etiketter: jogging, löpning

posted by Henrik Hemrin @ 18:56


ONSDAG, OKTOBER 09, 2013
Dagens löp
En vecka sedan senast, men idag blev det en möjlighet att springa igen. En tur i mörkret runt vattenverket. Skönt efter en lång datordag!

Tingeling

Etiketter: jogging, löpning

posted by Henrik Hemrin @ 21:31 


ONSDAG, OKTOBER 02, 2013
Dagens löp
Så blev det lagom efter vila och tid för löpning igen!

Jag har mått rätt bra efter söndagens mila-löpning, inte så väldigt ont i hälsenefästet. Lite skrovlig i halsen i måndags, jag är inte van vid att flåsa så mycket kall luft!

Idag blev det en mörkerlöpning i lyktsken runt Vattenverket. Reflexvästen på. Gick rätt ok, i sakta mak. Snart kanske jag även kan spela badminton igen!

Tingeling

Etiketter: jogging, löpning

posted by Henrik Hemrin @ 21:20

- on the web since 1998!

Human beings are very much the same, all over the world. Individuals are different. Advocate of human rights and real democracy for everyone.

© Copyright Henrik Hemrin

RSS feeds: Kunskap - Knowledge Ι Wisdom - Vishet Ι Walking to Linux Ι Mastodon

Contact and follow: Mail Ι Mastodon Ι Pixelfed Ι LinkedIn

Integritet - Privacy
Sitemap