SÖNDAG, OKTOBER 22, 2006
Cigarettfimp i gräslöken
Vattnade blommorna på balkongen idag. Ibland gräslöken hade det blivit ett tillskott i form av cigarettfimp. Annars är det mest bara cigarettaska på balkongräcke, bord o golv. För övrigt blommar det fortfarande fantastiskt på balkongen, och smultronblommor blommar ännu. Ska äta något moget smultron endera dagen.

Tingeling
posted by Henrik Hemrin @ 21:18 


LÖRDAG, OKTOBER 07, 2006
Upplevelsecenter!
Jag var idag på Heron City för att kolla in nya elektronikaffären Media Markt. Men ännu 1.5 veckan efter öppnandet var det kö för att komma in i butiken. Inget för mig, den butiken får vänta! Heron city ja, byggt som ett upplevelsecenter där man ska ha roligt. Nu är de stora upplevelserna att handla mat på Willys, möbler på Mio och elektronik på Media Markt. Jo, fontänen är kvar, och jag tror även en del matställen och bion på toppen. Men stor skillnad. Hela Kungens kurva, så mycket bilar o handel det är där en lördag som idag. Enorm skillnad mot mina första arbetsdagar i området för 20 år sedan.

Tingeling
posted by Henrik Hemrin @ 23:25 

- on the web since 1998!

Human beings are very much the same, all over the world. Individuals are different. Advocate of human rights and real democracy for everyone.

© Copyright Henrik Hemrin

RSS feeds: Kunskap - Knowledge Ι Wisdom - Vishet Ι Walking to Linux Ι Mastodon

Contact and follow: Mail Ι Mastodon Ι Pixelfed Ι LinkedIn

Integritet - Privacy
Sitemap