SÖNDAG, MARS 15, 2009
Dagens löp
Dags för en löprunda i dagsljus! Sprang åttan, ca 10 km. Faktiskt lite sol några stunder. Dubbar på. Gång- och bilvägar var snöfria, men skogsvägen var snöig. Eller snarare snöslaskig, det blev riktigt klafsigt och visst är det en speciell känsla när isvattnet tränger igenom strumporna. På något ställe där grusvägen är öppen för bilar var det riktiga rännilar av smältvatten. Stoppade tidningspapper i skorna när jag kom hem. Lite jobbigt löpande, men gott ändå!

Tingeling


Etiketter: jogging, löpning

posted by Henrik Hemrin @ 17:42 


Onsdagens löp
Kvällslöpning efter jobbet. Det hade snöat de senaste två nätterna. Det var så pass kallt så snön låg kvar. På elljusspåret (2.3 km), en kortare del av löprundan, så var det i början en smal upptrampad stig, men det mesta av elljusspåret var det vara ett eller två spår. Så det blev skön pulssnölöpning, kanske decimetern. Klockan när jag kom hem visade lite mer, det är mer krävande att löpa i snö! Självklart dubbar på skorna. Mina dubbar jag köpte i år, HBB Slip Stopper, verkar ha sämre kvalitet på dubbarna än mina gamla Spiky. Mötte två hundar och dito förare, inga kollisioner. Härligt med snö på träden.

Tingeling


Etiketter: jogging, löpning

posted by Henrik Hemrin @ 17:37

- on the web since 1998!

Human beings are very much the same, all over the world. Individuals are different. Advocate of human rights and real democracy for everyone.

© Copyright Henrik Hemrin

RSS feeds: Kunskap - Knowledge Ι Wisdom - Vishet Ι Walking to Linux Ι Mastodon

Contact and follow: Mail Ι Mastodon Ι Pixelfed Ι LinkedIn

Integritet - Privacy
Sitemap