LÖRDAG, JUNI 16, 2012
Dagens löp
Härligt, en andra löpning i år! En och en halv vecka sedan förra löprundan gav jag mig ut igen. Samma runda på fem kilometer runt Vattenverket i Norsborg. Hälen är inte bra nu heller förstås, det känns när jag löper, ja redan när jag sätter på skon. Men inte så farligt, smärtan är uthärdlig.

Jag minns att Rune Larsson i Runners world för några år sedan skrev något om att ta bort de hårda delarna i häldelen av löparskorna. Kanske jag kan leta reda på artikeln och testa på ett par äldre löparskor?

Jag ser också fram emot att en dag skaffa skoinlägg utformade för mig.

Nåväl, gott att få svettas och njuta av en halvtimme utomhus med löpning! Jag hoppas det blir fler rundor och längre rundor igen.

Tingeling

Etiketter: jogging, löpning

posted by Henrik Hemrin @ 20:42 


ONSDAG, JUNI 06, 2012
Dagens löp
Det är länge sedan jag skrev här! Tyvärr hänger det ihop med att jag inte har sprungit heller. Jag har bara läst Runners world och drömt om löpning.

Dubbelfel: bensår på bägge fötterna och ömmande hälsenefäste på högerfoten. Bensåren har omöjliggjort löpning, hälsenefästet bara gör ont och ska inte vara farligt.

Jag har vissa dagar gjort styreträningsövningar för hälsenan, det är så tråkigt. Jag använder skoinlägg som ska vara bra men har ännu inte kommit till att gjuta specialgjorda, det borde jag.

Det räcker att skon trycker mot hälen - mest ont gjorde det inne i lägenheten idag när jag tagit på mig skorna, innan jag sprang.

Jag tog rundan runt vattenverket, 5km, i sakta mak. Jag vet att det är längre än man ska springa efter ett så långt uppehåll, men svårt att låta bli! Skönt för själen att få springa, känna känslan! Hoppas det blir löpning mer regelbundet igen, snart.

Tingeling

Etiketter: jogging, löpning, rehab

posted by Henrik Hemrin @ 19:18

- on the web since 1998!

Human beings are very much the same, all over the world. Individuals are different. Advocate of human rights and real democracy for everyone.

© Copyright Henrik Hemrin

RSS feeds: Kunskap - Knowledge Ι Wisdom - Vishet Ι Walking to Linux Ι Mastodon

Contact and follow: Mail Ι Mastodon Ι Pixelfed Ι LinkedIn

Integritet - Privacy
Sitemap