SÖNDAG, FEBRUARI 28, 2010
Dagens löp
Gårdagens glidmedelsbelagda skidor byttes mot dubbade skor! Det blev en löprunda, uppskattningsvis 7 km - var det inte längre? Ett pass av rundan gick på upptrampad väg som inte plogats, det var riktigt snöpulsande och rejält träningspass. Men kändes gott, motorn spann på fint och kroppen mådde gott.

Tingeling

Etiketter: löpning

posted by Henrik Hemrin @ 22:49 


Gårdagens skidlöp
Förra helgen var jag tveksam till skidåkning för det var så kallt! Idag var det inget problem, det var blidväder. Så temperaturen var ett problem men på annat vis. Skidspåren var lite sämre, och inte minst så kollapsade de av min tyngd, plötsligt sjönk skidan en decimeter eller nåt. Jag kollade snödjupet på ett ställe, ca 50 cm var det och det efter flera dagar av plusväder. Kanske var det sista turen för i år, kanske det blir fler chanser kommande helger. Kroppen gott trött, ca 9 km skidor på 1h20min. Jag stötte inte på en enda mer i skidspåret!

Tingeling

Etiketter: löpning

posted by Henrik Hemrin @ 22:46 


SÖNDAG, FEBRUARI 21, 2010
Dagens skid

Skidtur i Norsborg. Foto: Henrik Hemrin

Skön skidtur, uppskattningsvis 9 km. Njutfullt och jobbigt!

Tingeling

Etiketter: löpning

posted by Henrik Hemrin @ 21:21 


TORSDAG, FEBRUARI 18, 2010
Dagens löp
Veckans andra löprunda! Inte så lång idag heller, 6 km sådär. Huvudmålet idag var att testa att springa med pannlampa, just inköpt en dylik pjäs. Sprang på landsvägen bortanför belysningen. Men det är klart, lite ljus reflekteras från himlen, speciellt när det är snö, vägen syns även utan lampa. Men, visst gjorde det skillnad! Häftigt att kunna springa ut i mörkret och slå på lampan. Och den satt bra, inte alls till besvär.

Tingeling
posted by Henrik Hemrin @ 20:57 


ONSDAG, FEBRUARI 10, 2010
Dagens löp
I dessa härligt snöiga tider byts löparskorna mot skidskor och skidor nu som då. Idag var det ändå dags för en liten löprunda, ca 5 km, för att hålla träningsvärk borta. Skönt efter en dag med långa telefonsammanträden, vanliga sammanträden, vanligt skrivbordsarbete, buss och tunnelbana! Snövitt, tyst, mörkt, stjärnklart, fyra minusgrader och lite dimma. Helt okej!

Tingeling
posted by Henrik Hemrin @ 22:23 


LÖRDAG, FEBRUARI 06, 2010
På skidtur

Självporträtt. Foto: Henrik Hemrin

posted by Henrik Hemrin @ 14:03

- on the web since 1998!

Human beings are very much the same, all over the world. Individuals are different. Advocate of human rights and real democracy for everyone.

© Copyright Henrik Hemrin

RSS feeds: Kunskap - Knowledge Ι Wisdom - Vishet Ι Walking to Linux Ι Mastodon

Contact and follow: Mail Ι Mastodon Ι Pixelfed Ι LinkedIn

Integritet - Privacy
Sitemap