TISDAG, AUGUSTI 24, 2010
Dagens löp
Jajamensan, redan dags för ny löprunda! Mycket friskare i luften idag jämfört med senast i lördags; svalare och inte lika fuktigt.

Det bidrog nog till att jag fick upp farten bättre, sprang nästan 3 min snabbare på samma runda (ca 10.5 km). Okej, bara träning och jämt tempo, men ändå kul att jämföra tider.

Det märks att det gått en tid sedan sommarsolståndet. Jag gav mig iväg ca kvart i åtta och det var helt klart skymning innan jag kom hem. Men inget problem att se bra även på skogsvägen.

Nu ska det bli skönt att sova!

Tingeling

Etiketter: löpning

posted by Henrik Hemrin @ 22:10 


LÖRDAG, AUGUSTI 21, 2010
Dagens löp
Så blev det två löpningar den här veckan! Ovanligt mycket för senaste månaderna. Det är ett lätt lunkande i nästan sexminuterstempo över milen. Men det känns viktigare att hålla igång en stund än att springa fort. Lite ont i hälen, men det har varit värre ibland, det skapade inte någon kramp i tårna. Otroligt fuktigt, jag avvaktade att åskoväder skulle dra förbi och när jag varit hemma lite regnade det igen. En skön rundtur helt enkelt, skönt att vara så frisk igen!

Tingeling

Etiketter: löpning

posted by Henrik Hemrin @ 18:55 


ONSDAG, AUGUSTI 18, 2010
Dagens löp
Så har det återigen gått två veckor sedan senaste löpningen! Skönt att halsen känns bra igen. Det är otroligt vad tempot sjunkit i min löpning de senaste månaderna - det spelar faktiskt viss roll om jag motionerar eller ej! Långsamhet också lite av smärtan i foten; hälen och ut i tårna. Det blev 5km lunkande med mycket eftersvettning i den fuktiga sommarkvällen.

Tingeling

Etiketter: löpning

posted by Henrik Hemrin @ 21:00 


TISDAG, AUGUSTI 10, 2010
Dagens olöp
Nu är det en vecka sedan senaste löpningen. Åter igen detta år är det halsen som sätter stopp för löpning och annan motion. Idag såpass att det sätter stopp för arbete också, känner mig "varm o go" i kroppen.

På lördag är det Midnattsloppet, en av mina årliga löparfester. Men osannolikt att jag får festa i år. Sånt är livet, men surt är det. Chansen att det är klokt att springa om några dagar är minimal.

Jag får sköta om mig bäst det går, gurgla munnen med jodvatten och andra medikamenter läkaren rekommenderade - ingen antibiotika än så länge och förhoppningsvis inte alls. Jag kommer springa igen...

Tingeling

Etiketter: löpning

posted by Henrik Hemrin @ 14:11 


TISDAG, AUGUSTI 03, 2010
Dagens löp
Drygt tio km. Bara andra gången jag springer så långt på år och dag, åtminstone på någon månad. Tyvärr. Jag sprang samma runda för tre dagar sedan, några timmar senare fick jag magont som störde natten kraftigt och efterföljande dag. Hoppas det går bättre idag, vet inte om det alls hade samband. Tempot är väldigt lågt, inget problem att lunka på i lågt tempo.

Gräshopporna spelade.

Uppvärmning: Ebba Grön med Staten och kapitalet, och Ung och kåt.
Eftersvettning: Bob Dylan med Beyond here lies nothin' och Life is hard.

Vet inte hur jag ska göra med Midnattsloppet om en och en halv vecka, finns inget annat i sikte än personsämsta. Men kan vara kul ändå.

Tacksam att jag kan springa!

Tingeling

Etiketter: löpning

posted by Henrik Hemrin @ 20:02

- on the web since 1998!

Human beings are very much the same, all over the world. Individuals are different. Advocate of human rights and real democracy for everyone.

© Copyright Henrik Hemrin

RSS feeds: Kunskap - Knowledge Ι Wisdom - Vishet Ι Walking to Linux Ι Mastodon

Contact and follow: Mail Ι Mastodon Ι Pixelfed Ι LinkedIn

Integritet - Privacy
Sitemap